Golvmopp - Aktuell information gällande Golvmopp
Golvmopp - Ekfeldts Tork & Kemprodukter AB

Golvmopp hos Ekfeldts Tork & Kemprodukter AB i Nybro

I Nybro finns det 5 städföretag eller affärer som erbjuder bra golvmoppar varav Ekfeldts Tork & Kemprodukter AB är en av dem. Både utbud och kvalitén på golvmopparna varierar mycket och därför kan det vara bra att jämföra med flera som säljer golvmoppar i Småland eller på orter i närheten av Nybro.


Om du söker upp någon för att skaffa en ny golvmopp är det bra ifall du har en uppfattning om vilken sorts golvmopp som du vill ha och gärna vilken tillverkar av golvmoppen som gör de bästa mopparna. En del info om detta kan du få genom att besöka hemsidorna från olika städföretag och testsidor för golvmoppar. Eftersom det finns flera städfirmor och butiker som säljer golvmoppar på samma ort som Ekfeldts Tork & Kemprodukter AB kan de vara bra att jämföra men börja med att höra efter hos Ekfeldts Tork & Kemprodukter AB eftersom de har kanske golvmoppen du är ute efter.
Enklast kommer du i kontakt med Ekfeldts Tork & Kemprodukter AB, för att se om de kan hjälpa dig med golvvård eller sälja en golvmopp till dig, enligt nedan:


Ekfeldts Tork & Kemprodukter AB

Hantverkaregatan 19

382 44 Nybro

0481-159 05