Golvmopp i Katrineholm

Golvmoppar i Katrineholm Tillsammans finns det 4 städföretag som städar med hjälp av golvmoppar och städfirmor i Katrineholm och många av dessa har flera duktiga städare. Ofta är det besvärligt att hitta en riktigt bra golvmopp i Katrineholm och priserna kan även skilja sig åt.

En klar fördel är om man kan få rekommendationer av någon som tipsar om vilka golvmoppar och städmaskiner som är riktigt bra. Det går också att jämföra golvmopparna via tester på nätet.

Då det i Katrineholm och i Södermanland finns många städföretag som erbjuder golvmoppar är det bra att kontakta flera av dem eller kolla på internet gällande pris och typ av städredskap de erbjuder. Innan du kontaktar ett städbolag bör du ha en idé om vad du vill ha för städprylar så att du kan specificera dina önskemål i detalj. Bra information kan du få om golvmoppar genom att kolla webbsidor från olika städleverantörer.


Lättast att komma i kontakt med bra städbolag i Katrineholm är att välja något av städföretagen nedan som använder golvmoppar eller söka vidare på internet:

Tips på städfirmor i Katrineholm

Carinas Hemtrevnad


Eriksbergsvägen 9 B
641 32  Katrineholm

Katrineholms Trädgårdstekniska Byrå


Ljungvägen 15
641 39  Katrineholm

Lassila & Tikanoja Service


Starrvägen 20
641 49  Katrineholm

Fler golvmoppar i Katrineholm

Just Maid It


Almgatan 1
641 34  Katrineholm


Allt viktigt om golvmoppar

Här kan du hitta massor med infressant fakta och relevant information om golvmoppar och svabbar men även en del kul och lustigt om städmaskiner och robotdammsugare.


Meny - Golvmopp
Till förstasidan på www.golvmopp.seHögst upp på sidan om golvmopparLängst ned på sidan om golvmoppar
SverigeUtomlandsFöretagNyheter