Golvmoppar hos Lassila & Tikanoja Service

Golvmopp hos Lassila & Tikanoja Service i Katrineholm Lassila & Tikanoja Service är en av totalt 4 företag som håller å med städning i Katrineholm som kan hjälpa dig att få den bästa golvmoppen. Både sortiment och pris skiljer mellan olika städföretag som arbetar med golvmoppar och därför kan det vara bra att jämföra med andra som säljer säljer städredskap i Södermanlands län eller på orter i närheten av Katrineholm.

Ifall du tar kontakt med något städbolag bör du veta vad du vill ha för typ av städning, gärna i detalj. Viss vägledning om att moppa golvet kan du hitta genom att besöka Lassila & Tikanoja Service eller liknande företags hemsidor. Då det existerar flera städfirmor i eller nära Katrineholm kan det vara lönsamt att undersöka olika alternativa golvmoppar och städmaskiner men du bör definitivt kontakta Lassila & Tikanoja Service eftersom de är bra på att städa.


Enklast kan du komma i kontakt med Lassila & Tikanoja Service som städa med hjälp av golvmoppar och städmaskiner enligt nedan:


Lassila & Tikanoja Service


Starrvägen 20
641 49   Katrineholm
0150-120 35


Allt viktigt om golvmoppar

Här kan du hitta massor med infressant fakta och relevant information om golvmoppar och svabbar men även en del kul och lustigt om städmaskiner och robotdammsugare.


Meny - Golvmopp
Till förstasidan på www.golvmopp.seHögst upp på sidan om golvmopparLängst ned på sidan om golvmoppar
SverigeUtomlandsFöretagNyheter