Golvmopp - Aktuell information gällande Golvmopp
Golvmopp i Älvsjö

Golvmopp i Älvsjö

Totalt i Älvsjö finns det 11 städföretag som vet vilken golvmopp som är den bästa och några av dessa rengöringsfirmor säljer också golvmoppar. Ibland är svårt att hitta någon riktigt bra golvmopp i Älvsjö och dessutom kan priserna variera. En klar fördel är om man kan få rekommendationer av någon som brukar städa och har erfarenhet av golvmoppar. Information om och betyg på golvmoppar och städfirmor i Älvsjö kan du oftast hitta via nätet.

Eftersom det i Stockholms län och i Älvsjö finns många som håller på med golvmoppar eller där du kan köpa en golvmopp det vara bra att ringa runt eller kolla upp dem på nätet beträffande pris, om de säljer städutrustning och vilken typ golvmopp de erbjuder. Innan du ringer till en städfirma eller företag som säljer golvmoppar kan det vara bra att vara påläst gällande vilken golvmopp som är den bästa så du vet exakt vad du vill ha för mopp. Viss info får du om golvmoppar genom att kolla webbsidor från företag som arbetar med golvmoppar i Älvsjö men det är viktigt att du läser igenom testar av golvmoppar innan du köper en mopp så du slipper de dåliga golvmopparna.
Bäst att komma i kontakt med ett bra städföretag som erbjuder golvvård och kanske säljer golvmoppar i Älvsjö är att välja något av städfirmorna nedan eller söka vidare på internet:


Alla som arbetar med golvmoppar i Älvsjö

Queentab I Segeltorp AB

Gamla Huddingevägen 408

125 42 Älvsjö

Holperen Städservice

Halmvägen 8

125 33 Älvsjö

IKA Städ

Hasselstigen 23

125 53 Älvsjö

Quality Service i Sverige AB

Konsumentvägen 13

125 30 Älvsjö

Ambient Städ AB

Johan Skyttes Väg 196

125 34 Älvsjö


Fler golvmoppar i Älvsjö

Lidice Städservice KB

Snöripsvägen 14

125 56 Älvsjö

CORRECT Miljövård AB

Solrosvägen 74

125 55 Älvsjö

Omsorgshuset i Stockholm AB

Prästgårdsgränd 2

125 44 Älvsjö

Svea Städ

Varuvägen 14

125 30 Älvsjö

Grovis Gossarna Stockholm AB

Aklejavägen 16

125 55 Älvsjö


Tips på städfirmor i Älvsjö

Enskede Städ

Stamgatan 83

125 74 Älvsjö