Golvmopp - Aktuell information gällande Golvmopp
Golvmopp i Årsta

Golvmopp i Årsta

Totalt i Årsta finns det 6 städföretag som vet vilken golvmopp som är den bästa och några av dessa rengöringsfirmor säljer också golvmoppar. Ibland är svårt att hitta någon riktigt bra golvmopp i Årsta och dessutom kan priserna variera. En klar fördel är om man kan få rekommendationer av någon som brukar städa och har erfarenhet av golvmoppar. Information om och betyg på golvmoppar och städfirmor i Årsta kan du oftast hitta via nätet.

Eftersom det i Stockholms län och i Årsta finns många som håller på med golvmoppar eller där du kan köpa en golvmopp det vara bra att ringa runt eller kolla upp dem på nätet beträffande pris, om de säljer städutrustning och vilken typ golvmopp de erbjuder. Innan du ringer till en städfirma eller företag som säljer golvmoppar kan det vara bra att vara påläst gällande vilken golvmopp som är den bästa så du vet exakt vad du vill ha för mopp. Viss info får du om golvmoppar genom att kolla webbsidor från företag som arbetar med golvmoppar i Årsta men det är viktigt att du läser igenom testar av golvmoppar innan du köper en mopp så du slipper de dåliga golvmopparna.
Bäst att komma i kontakt med ett bra städföretag som erbjuder golvvård och kanske säljer golvmoppar i Årsta är att välja något av städfirmorna nedan eller söka vidare på internet:


Alla som arbetar med golvmoppar i Årsta

Städtjänst AB

Orrfjärdsgränd 18

120 51 Årsta

Städpoolen i Stockholm AB

Gullmarsvägen 42A

120 39 Årsta

Städsällskapet

Fiskhallsvägen 16

120 44 Årsta

City Papper & Städprodukter AB

Partihandlarvägen 27

120 44 Årsta

ICG Sverige AB

Frukthandlarvägen 7

120 44 Årsta


Fler golvmoppar i Årsta

L-Ira AB

Hummelvägen 9

120 60 Årsta