Golvmopp - Aktuell information gällande Golvmopp
Golvmopp - Hedqvist´s Städ & Fönsterputs HB

Golvmopp hos Hedqvist´s Städ & Fönsterputs HB i Hägersten

I Hägersten finns det 28 städföretag eller affärer som erbjuder bra golvmoppar varav Hedqvist´s Städ & Fönsterputs HB är en av dem. Både utbud och kvalitén på golvmopparna varierar mycket och därför kan det vara bra att jämföra med flera som säljer golvmoppar i Stockholms län eller på orter i närheten av Hägersten.


Om du söker upp någon för att skaffa en ny golvmopp är det bra ifall du har en uppfattning om vilken sorts golvmopp som du vill ha och gärna vilken tillverkar av golvmoppen som gör de bästa mopparna. En del info om detta kan du få genom att besöka hemsidorna från olika städföretag och testsidor för golvmoppar. Eftersom det finns flera städfirmor och butiker som säljer golvmoppar på samma ort som Hedqvist´s Städ & Fönsterputs HB kan de vara bra att jämföra men börja med att höra efter hos Hedqvist´s Städ & Fönsterputs HB eftersom de har kanske golvmoppen du är ute efter.
Enklast kommer du i kontakt med Hedqvist´s Städ & Fönsterputs HB, för att se om de kan hjälpa dig med golvvård eller sälja en golvmopp till dig, enligt nedan:


Hedqvist´s Städ & Fönsterputs HB

Stöttingsgränd 18

129 45 Hägersten

070-543 31 39