Golvmopp - Aktuell information gällande Golvmopp
Golvmopp i Handen

Golvmopp i Handen

Totalt i Handen finns det 10 städföretag som vet vilken golvmopp som är den bästa och några av dessa rengöringsfirmor säljer också golvmoppar. Ibland är svårt att hitta någon riktigt bra golvmopp i Handen och dessutom kan priserna variera. En klar fördel är om man kan få rekommendationer av någon som brukar städa och har erfarenhet av golvmoppar. Information om och betyg på golvmoppar och städfirmor i Handen kan du oftast hitta via nätet.

Eftersom det i Stockholms län och i Handen finns många som håller på med golvmoppar eller där du kan köpa en golvmopp det vara bra att ringa runt eller kolla upp dem på nätet beträffande pris, om de säljer städutrustning och vilken typ golvmopp de erbjuder. Innan du ringer till en städfirma eller företag som säljer golvmoppar kan det vara bra att vara påläst gällande vilken golvmopp som är den bästa så du vet exakt vad du vill ha för mopp. Viss info får du om golvmoppar genom att kolla webbsidor från företag som arbetar med golvmoppar i Handen men det är viktigt att du läser igenom testar av golvmoppar innan du köper en mopp så du slipper de dåliga golvmopparna.
Bäst att komma i kontakt med ett bra städföretag som erbjuder golvvård och kanske säljer golvmoppar i Handen är att välja något av städfirmorna nedan eller söka vidare på internet:


Alla som arbetar med golvmoppar i Handen

Veteranpoolen

Haninge Centrum

136 46 Handen

HSB Omsorg Haninge hemtjänst

Poseidons Torg 4

136 46 Handen

P A M Clean

Sotargränd 16

136 48 Handen

SoDaco Clean

Vallavägen 63

136 41 Handen

Inkeris Städ

Dalarövägen 33

136 45 Handen


Fler golvmoppar i Handen

J M Städservice AB

Träffgatan 2

136 44 Handen

S T Confort Städ

Runstensvägen 50

136 45 Handen

Riyadsson Städ

Träffgatan 4

136 44 Handen

Komplett Cleanservice i Stockh

Rudsjöterrassen 3A

136 40 Handen

Svenska Servicegruppen i Sverige AB

Stationsvägen 11

136 40 Handen