Golvmopp - Aktuell information gällande Golvmopp
Golvmopp i Kista

Golvmopp i Kista

Totalt i Kista finns det 9 städföretag som vet vilken golvmopp som är den bästa och några av dessa rengöringsfirmor säljer också golvmoppar. Ibland är svårt att hitta någon riktigt bra golvmopp i Kista och dessutom kan priserna variera. En klar fördel är om man kan få rekommendationer av någon som brukar städa och har erfarenhet av golvmoppar. Information om och betyg på golvmoppar och städfirmor i Kista kan du oftast hitta via nätet.

Eftersom det i Stockholms län och i Kista finns många som håller på med golvmoppar eller där du kan köpa en golvmopp det vara bra att ringa runt eller kolla upp dem på nätet beträffande pris, om de säljer städutrustning och vilken typ golvmopp de erbjuder. Innan du ringer till en städfirma eller företag som säljer golvmoppar kan det vara bra att vara påläst gällande vilken golvmopp som är den bästa så du vet exakt vad du vill ha för mopp. Viss info får du om golvmoppar genom att kolla webbsidor från företag som arbetar med golvmoppar i Kista men det är viktigt att du läser igenom testar av golvmoppar innan du köper en mopp så du slipper de dåliga golvmopparna.
Bäst att komma i kontakt med ett bra städföretag som erbjuder golvvård och kanske säljer golvmoppar i Kista är att välja något av städfirmorna nedan eller söka vidare på internet:


Alla som arbetar med golvmoppar i Kista

Leon Städkonsult AB

Århusgatan 91

164 45 Kista

Itri Städ i Stockholm AB

Esbogatan 18

164 74 Kista

Accent All Clean & Consulting Entrepreneur i Sverige AB

Kista Galleria

164 91 Kista

Solrigats Lokalvård

Sveaborgsgatan 9

164 72 Kista

Garantstäd AB

Sibeliusgången 8

164 73 Kista


Fler golvmoppar i Kista

Compass Group AB

Isafjordsgatan 22

164 40 Kista

SGL Städ & Bygg

Svanekegränd 2

164 46 Kista

Breddens Ekonomi Städ AB

Finlandsgatan 58

164 74 Kista

Service Brigaden i Kista

Lofotengatan 16

164 33 Kista