Golvmoppar hos Friday Riv Städ och Bygg

Golvmopp hos Friday Riv Städ och Bygg i Kista Friday Riv Städ och Bygg är en av totalt 11 företag som håller å med städning i Kista som kan hjälpa dig att få den bästa golvmoppen. Både sortiment och pris skiljer mellan olika städföretag som arbetar med golvmoppar och därför kan det vara bra att jämföra med andra som säljer säljer städredskap i Stockholms län eller på orter i närheten av Kista.

Ifall du tar kontakt med något städbolag bör du veta vad du vill ha för typ av städning, gärna i detalj. Viss vägledning om att moppa golvet kan du hitta genom att besöka Friday Riv Städ och Bygg eller liknande företags hemsidor. Då det existerar flera städfirmor i eller nära Kista kan det vara lönsamt att undersöka olika alternativa golvmoppar och städmaskiner men du bör definitivt kontakta Friday Riv Städ och Bygg eftersom de är bra på att städa.


Enklast kan du komma i kontakt med Friday Riv Städ och Bygg som städa med hjälp av golvmoppar och städmaskiner enligt nedan:


Friday Riv Städ och Bygg


Box 7083
164 07   Kista
076-555 55 73


Allt viktigt om golvmoppar

Här kan du hitta massor med infressant fakta och relevant information om golvmoppar och svabbar men även en del kul och lustigt om städmaskiner och robotdammsugare.


Meny - Golvmopp
Till förstasidan på www.golvmopp.seHögst upp på sidan om golvmopparLängst ned på sidan om golvmoppar
SverigeUtomlandsFöretagNyheter