Golvmopp i Kungens Kurva

Golvmoppar i Kungens Kurva Tillsammans finns det 6 städföretag som städar med hjälp av golvmoppar och städfirmor i Kungens Kurva och många av dessa har flera duktiga städare. Ofta är det besvärligt att hitta en riktigt bra golvmopp i Kungens Kurva och priserna kan även skilja sig åt.

En klar fördel är om man kan få rekommendationer av någon som tipsar om vilka golvmoppar och städmaskiner som är riktigt bra. Det går också att jämföra golvmopparna via tester på nätet.

Då det i Kungens Kurva och i Stockholms län finns många städföretag som erbjuder golvmoppar är det bra att kontakta flera av dem eller kolla på internet gällande pris och typ av städredskap de erbjuder. Innan du kontaktar ett städbolag bör du ha en idé om vad du vill ha för städprylar så att du kan specificera dina önskemål i detalj. Bra information kan du få om golvmoppar genom att kolla webbsidor från olika städleverantörer.


Lättast att komma i kontakt med bra städbolag i Kungens Kurva är att välja något av städföretagen nedan som använder golvmoppar eller söka vidare på internet:

Tips på städfirmor i Kungens Kurva

Marios Måleri och Byggservice


Månskärsvägen 10 B
141 75  Kungens Kurva

Drott & Co Golvservice


Pyramidbacken 1
141 75  Kungens Kurva

Atlas & Bore i Stockholm


Jägerhorns Väg 8
141 75  Kungens Kurva

Fler golvmoppar i Kungens Kurva

Drott & Co Företagsservice


Pyramidbacken 1
141 75  Kungens Kurva

Drott & Co Fönsterputs


Pyramidbacken 1
141 75  Kungens Kurva

Drott & Co Byggstäd


Pyramidbacken 1
141 75  Kungens Kurva


Allt viktigt om golvmoppar

Här kan du hitta massor med infressant fakta och relevant information om golvmoppar och svabbar men även en del kul och lustigt om städmaskiner och robotdammsugare.


Meny - Golvmopp
Till förstasidan på www.golvmopp.seHögst upp på sidan om golvmopparLängst ned på sidan om golvmoppar
SverigeUtomlandsFöretagNyheter