Golvmopp i Lidingö

Golvmoppar i Lidingö Tillsammans finns det 7 städföretag som städar med hjälp av golvmoppar och städfirmor i Lidingö och många av dessa har flera duktiga städare. Ofta är det besvärligt att hitta en riktigt bra golvmopp i Lidingö och priserna kan även skilja sig åt.

En klar fördel är om man kan få rekommendationer av någon som tipsar om vilka golvmoppar och städmaskiner som är riktigt bra. Det går också att jämföra golvmopparna via tester på nätet.

Då det i Lidingö och i Stockholms län finns många städföretag som erbjuder golvmoppar är det bra att kontakta flera av dem eller kolla på internet gällande pris och typ av städredskap de erbjuder. Innan du kontaktar ett städbolag bör du ha en idé om vad du vill ha för städprylar så att du kan specificera dina önskemål i detalj. Bra information kan du få om golvmoppar genom att kolla webbsidor från olika städleverantörer.


Lättast att komma i kontakt med bra städbolag i Lidingö är att välja något av städföretagen nedan som använder golvmoppar eller söka vidare på internet:

Tips på städfirmor i Lidingö

Geniko Städ- och Fastighetsservice


Södra Kungsvägen 68
181 32  Lidingö

Hemhjälpen


Södra Kungsvägen 71
181 32  Lidingö

Lidingö Bultler


Bodalsvägen 12
181 36  Lidingö

Fler golvmoppar i Lidingö

Lokalia


Kyrkvägen 10
181 42  Lidingö

Robik Miljövård


Högnäsvägen 17
181 43  Lidingö

Östermalms Lidingö Städgruppen


Sturevägen 4 A
181 33  Lidingö

Flitiga Rut


Box 1033
181 21  Lidingö


Allt viktigt om golvmoppar

Här kan du hitta massor med infressant fakta och relevant information om golvmoppar och svabbar men även en del kul och lustigt om städmaskiner och robotdammsugare.


Meny - Golvmopp
Till förstasidan på www.golvmopp.seHögst upp på sidan om golvmopparLängst ned på sidan om golvmoppar
SverigeUtomlandsFöretagNyheter