Golvmopp - Aktuell information gällande Golvmopp
Golvmopp i Lidingö

Golvmopp i Lidingö

Totalt i Lidingö finns det 7 städföretag som vet vilken golvmopp som är den bästa och några av dessa rengöringsfirmor säljer också golvmoppar. Ibland är svårt att hitta någon riktigt bra golvmopp i Lidingö och dessutom kan priserna variera. En klar fördel är om man kan få rekommendationer av någon som brukar städa och har erfarenhet av golvmoppar. Information om och betyg på golvmoppar och städfirmor i Lidingö kan du oftast hitta via nätet.

Eftersom det i Stockholms län och i Lidingö finns många som håller på med golvmoppar eller där du kan köpa en golvmopp det vara bra att ringa runt eller kolla upp dem på nätet beträffande pris, om de säljer städutrustning och vilken typ golvmopp de erbjuder. Innan du ringer till en städfirma eller företag som säljer golvmoppar kan det vara bra att vara påläst gällande vilken golvmopp som är den bästa så du vet exakt vad du vill ha för mopp. Viss info får du om golvmoppar genom att kolla webbsidor från företag som arbetar med golvmoppar i Lidingö men det är viktigt att du läser igenom testar av golvmoppar innan du köper en mopp så du slipper de dåliga golvmopparna.
Bäst att komma i kontakt med ett bra städföretag som erbjuder golvvård och kanske säljer golvmoppar i Lidingö är att välja något av städfirmorna nedan eller söka vidare på internet:


Alla som arbetar med golvmoppar i Lidingö

Lokalia AB

Kyrkvägen 10

181 42 Lidingö

Lidingö Flytt & Transport AB

Källängstorget 2B

181 44 Lidingö

Atlas & Bore i Stockholm AB

Stockby Hantverksby 16

181 75 Lidingö

Vidamic Ergonomics

Värdshusvägen 7

181 63 Lidingö

Hemhjälpen

Högsätravägen 2

181 58 Lidingö


Fler golvmoppar i Lidingö

Geniko Städ- och Fastighetsservice

Södra Kungsvägen 68

181 32 Lidingö

Allservice Fönsterputs & Städ i Stockholm AB

Vasavägen 82

181 41 Lidingö