Golvmopp - Aktuell information gällande Golvmopp
Golvmopp i Saltsjöbaden

Golvmopp i Saltsjöbaden

Totalt i Saltsjöbaden finns det 7 städföretag som vet vilken golvmopp som är den bästa och några av dessa rengöringsfirmor säljer också golvmoppar. Ibland är svårt att hitta någon riktigt bra golvmopp i Saltsjöbaden och dessutom kan priserna variera. En klar fördel är om man kan få rekommendationer av någon som brukar städa och har erfarenhet av golvmoppar. Information om och betyg på golvmoppar och städfirmor i Saltsjöbaden kan du oftast hitta via nätet.

Eftersom det i Stockholms län och i Saltsjöbaden finns många som håller på med golvmoppar eller där du kan köpa en golvmopp det vara bra att ringa runt eller kolla upp dem på nätet beträffande pris, om de säljer städutrustning och vilken typ golvmopp de erbjuder. Innan du ringer till en städfirma eller företag som säljer golvmoppar kan det vara bra att vara påläst gällande vilken golvmopp som är den bästa så du vet exakt vad du vill ha för mopp. Viss info får du om golvmoppar genom att kolla webbsidor från företag som arbetar med golvmoppar i Saltsjöbaden men det är viktigt att du läser igenom testar av golvmoppar innan du köper en mopp så du slipper de dåliga golvmopparna.
Bäst att komma i kontakt med ett bra städföretag som erbjuder golvvård och kanske säljer golvmoppar i Saltsjöbaden är att välja något av städfirmorna nedan eller söka vidare på internet:


Alla som arbetar med golvmoppar i Saltsjöbaden

Nordiska Parkettservice & Städ HB

Vinterbrinksvägen 33C

133 32 Saltsjöbaden

Leveltech Sweden KB

Lakegatan 13

133 41 Saltsjöbaden

Saltis Städa Allservice

Svartkärrsvägen 28

133 32 Saltsjöbaden

Casablanca Städ

Harpungatan 10

133 43 Saltsjöbaden

Benitez Jumbo

Fisksätra Torg 17

133 41 Saltsjöbaden


Fler golvmoppar i Saltsjöbaden

Julias Rent Hus AB

Mörtgatan 10

133 43 Saltsjöbaden

Carros Hemservice

Freyvägen 3

133 38 Saltsjöbaden