Golvmoppar hos Florias Städ & Golvteknik

Golvmopp hos Florias Städ & Golvteknik i Sollentuna Florias Städ & Golvteknik är en av totalt 12 företag som håller å med städning i Sollentuna som kan hjälpa dig att få den bästa golvmoppen. Både sortiment och pris skiljer mellan olika städföretag som arbetar med golvmoppar och därför kan det vara bra att jämföra med andra som säljer säljer städredskap i Stockholms län eller på orter i närheten av Sollentuna.

Ifall du tar kontakt med något städbolag bör du veta vad du vill ha för typ av städning, gärna i detalj. Viss vägledning om att moppa golvet kan du hitta genom att besöka Florias Städ & Golvteknik eller liknande företags hemsidor. Då det existerar flera städfirmor i eller nära Sollentuna kan det vara lönsamt att undersöka olika alternativa golvmoppar och städmaskiner men du bör definitivt kontakta Florias Städ & Golvteknik eftersom de är bra på att städa.


Enklast kan du komma i kontakt med Florias Städ & Golvteknik som städa med hjälp av golvmoppar och städmaskiner enligt nedan:


Florias Städ & Golvteknik


Domänvägen 3
192 73   Sollentuna
070-448 70 76


Allt viktigt om golvmoppar

Här kan du hitta massor med infressant fakta och relevant information om golvmoppar och svabbar men även en del kul och lustigt om städmaskiner och robotdammsugare.


Meny - Golvmopp
Till förstasidan på www.golvmopp.seHögst upp på sidan om golvmopparLängst ned på sidan om golvmoppar
SverigeUtomlandsFöretagNyheter