Golvmopp - Aktuell information gällande Golvmopp
Golvmopp - Dajana Städservice AB

Golvmopp hos Dajana Städservice AB i Stockholm

I Stockholm finns det 89 städföretag eller affärer som erbjuder bra golvmoppar varav Dajana Städservice AB är en av dem. Både utbud och kvalitén på golvmopparna varierar mycket och därför kan det vara bra att jämföra med flera som säljer golvmoppar i Stockholms län eller på orter i närheten av Stockholm.


Om du söker upp någon för att skaffa en ny golvmopp är det bra ifall du har en uppfattning om vilken sorts golvmopp som du vill ha och gärna vilken tillverkar av golvmoppen som gör de bästa mopparna. En del info om detta kan du få genom att besöka hemsidorna från olika städföretag och testsidor för golvmoppar. Eftersom det finns flera städfirmor och butiker som säljer golvmoppar på samma ort som Dajana Städservice AB kan de vara bra att jämföra men börja med att höra efter hos Dajana Städservice AB eftersom de har kanske golvmoppen du är ute efter.
Enklast kommer du i kontakt med Dajana Städservice AB, för att se om de kan hjälpa dig med golvvård eller sälja en golvmopp till dig, enligt nedan:


Dajana Städservice AB

Kronobergsgatan 45

112 33 Stockholm

08-654 27 55