Golvmopp - Aktuell information gällande Golvmopp
Golvmopp - Limefield Service Partner AB

Golvmopp hos Limefield Service Partner AB i Stockholm

I Stockholm finns det 89 städföretag eller affärer som erbjuder bra golvmoppar varav Limefield Service Partner AB är en av dem. Både utbud och kvalitén på golvmopparna varierar mycket och därför kan det vara bra att jämföra med flera som säljer golvmoppar i Stockholms län eller på orter i närheten av Stockholm.


Om du söker upp någon för att skaffa en ny golvmopp är det bra ifall du har en uppfattning om vilken sorts golvmopp som du vill ha och gärna vilken tillverkar av golvmoppen som gör de bästa mopparna. En del info om detta kan du få genom att besöka hemsidorna från olika städföretag och testsidor för golvmoppar. Eftersom det finns flera städfirmor och butiker som säljer golvmoppar på samma ort som Limefield Service Partner AB kan de vara bra att jämföra men börja med att höra efter hos Limefield Service Partner AB eftersom de har kanske golvmoppen du är ute efter.
Enklast kommer du i kontakt med Limefield Service Partner AB, för att se om de kan hjälpa dig med golvvård eller sälja en golvmopp till dig, enligt nedan:


Limefield Service Partner AB

Sankt Göransgatan 84

112 38 Stockholm

08-656 04 10