Golvmopp - Aktuell information gällande Golvmopp
Golvmopp - Lindhagens Förvaltning AB

Golvmopp hos Lindhagens Förvaltning AB i Stockholm

I Stockholm finns det 89 städföretag eller affärer som erbjuder bra golvmoppar varav Lindhagens Förvaltning AB är en av dem. Både utbud och kvalitén på golvmopparna varierar mycket och därför kan det vara bra att jämföra med flera som säljer golvmoppar i Stockholms län eller på orter i närheten av Stockholm.


Om du söker upp någon för att skaffa en ny golvmopp är det bra ifall du har en uppfattning om vilken sorts golvmopp som du vill ha och gärna vilken tillverkar av golvmoppen som gör de bästa mopparna. En del info om detta kan du få genom att besöka hemsidorna från olika städföretag och testsidor för golvmoppar. Eftersom det finns flera städfirmor och butiker som säljer golvmoppar på samma ort som Lindhagens Förvaltning AB kan de vara bra att jämföra men börja med att höra efter hos Lindhagens Förvaltning AB eftersom de har kanske golvmoppen du är ute efter.
Enklast kommer du i kontakt med Lindhagens Förvaltning AB, för att se om de kan hjälpa dig med golvvård eller sälja en golvmopp till dig, enligt nedan:


Lindhagens Förvaltning AB

Hornsbergs Strand 27C

112 17 Stockholm

08-500 333 26