Golvmopp - Aktuell information gällande Golvmopp
Golvmopp - Serviceagent Sverige AB

Golvmopp hos Serviceagent Sverige AB i Stockholm

I Stockholm finns det 89 städföretag eller affärer som erbjuder bra golvmoppar varav Serviceagent Sverige AB är en av dem. Både utbud och kvalitén på golvmopparna varierar mycket och därför kan det vara bra att jämföra med flera som säljer golvmoppar i Stockholms län eller på orter i närheten av Stockholm.


Om du söker upp någon för att skaffa en ny golvmopp är det bra ifall du har en uppfattning om vilken sorts golvmopp som du vill ha och gärna vilken tillverkar av golvmoppen som gör de bästa mopparna. En del info om detta kan du få genom att besöka hemsidorna från olika städföretag och testsidor för golvmoppar. Eftersom det finns flera städfirmor och butiker som säljer golvmoppar på samma ort som Serviceagent Sverige AB kan de vara bra att jämföra men börja med att höra efter hos Serviceagent Sverige AB eftersom de har kanske golvmoppen du är ute efter.
Enklast kommer du i kontakt med Serviceagent Sverige AB, för att se om de kan hjälpa dig med golvvård eller sälja en golvmopp till dig, enligt nedan:


Serviceagent Sverige AB

Frejgatan 58

113 26 Stockholm

08-403 055 50