Golvmopp - Aktuell information gällande Golvmopp
Golvmopp - Storstadens Lokalvård

Golvmopp hos Storstadens Lokalvård i Stockholm

I Stockholm finns det 89 städföretag eller affärer som erbjuder bra golvmoppar varav Storstadens Lokalvård är en av dem. Både utbud och kvalitén på golvmopparna varierar mycket och därför kan det vara bra att jämföra med flera som säljer golvmoppar i Stockholms län eller på orter i närheten av Stockholm.


Om du söker upp någon för att skaffa en ny golvmopp är det bra ifall du har en uppfattning om vilken sorts golvmopp som du vill ha och gärna vilken tillverkar av golvmoppen som gör de bästa mopparna. En del info om detta kan du få genom att besöka hemsidorna från olika städföretag och testsidor för golvmoppar. Eftersom det finns flera städfirmor och butiker som säljer golvmoppar på samma ort som Storstadens Lokalvård kan de vara bra att jämföra men börja med att höra efter hos Storstadens Lokalvård eftersom de har kanske golvmoppen du är ute efter.
Enklast kommer du i kontakt med Storstadens Lokalvård, för att se om de kan hjälpa dig med golvvård eller sälja en golvmopp till dig, enligt nedan:


Storstadens Lokalvård

Norra Stationsgatan 93

113 64 Stockholm

08-612 28 27