Golvmopp - Aktuell information gällande Golvmopp
Golvmopp - Stundab Städ och Underhåll

Golvmopp hos Stundab Städ och Underhåll i Stockholm

I Stockholm finns det 89 städföretag eller affärer som erbjuder bra golvmoppar varav Stundab Städ och Underhåll är en av dem. Både utbud och kvalitén på golvmopparna varierar mycket och därför kan det vara bra att jämföra med flera som säljer golvmoppar i Stockholms län eller på orter i närheten av Stockholm.


Om du söker upp någon för att skaffa en ny golvmopp är det bra ifall du har en uppfattning om vilken sorts golvmopp som du vill ha och gärna vilken tillverkar av golvmoppen som gör de bästa mopparna. En del info om detta kan du få genom att besöka hemsidorna från olika städföretag och testsidor för golvmoppar. Eftersom det finns flera städfirmor och butiker som säljer golvmoppar på samma ort som Stundab Städ och Underhåll kan de vara bra att jämföra men börja med att höra efter hos Stundab Städ och Underhåll eftersom de har kanske golvmoppen du är ute efter.
Enklast kommer du i kontakt med Stundab Städ och Underhåll, för att se om de kan hjälpa dig med golvvård eller sälja en golvmopp till dig, enligt nedan:


Stundab Städ och Underhåll

Ormbergsvägen 6

117 67 Stockholm

08-549 008 88