Golvmopp - Aktuell information gällande Golvmopp
Golvmopp - Svenska Kvalitetsstäd AB

Golvmopp hos Svenska Kvalitetsstäd AB i Stockholm

I Stockholm finns det 89 städföretag eller affärer som erbjuder bra golvmoppar varav Svenska Kvalitetsstäd AB är en av dem. Både utbud och kvalitén på golvmopparna varierar mycket och därför kan det vara bra att jämföra med flera som säljer golvmoppar i Stockholms län eller på orter i närheten av Stockholm.


Om du söker upp någon för att skaffa en ny golvmopp är det bra ifall du har en uppfattning om vilken sorts golvmopp som du vill ha och gärna vilken tillverkar av golvmoppen som gör de bästa mopparna. En del info om detta kan du få genom att besöka hemsidorna från olika städföretag och testsidor för golvmoppar. Eftersom det finns flera städfirmor och butiker som säljer golvmoppar på samma ort som Svenska Kvalitetsstäd AB kan de vara bra att jämföra men börja med att höra efter hos Svenska Kvalitetsstäd AB eftersom de har kanske golvmoppen du är ute efter.
Enklast kommer du i kontakt med Svenska Kvalitetsstäd AB, för att se om de kan hjälpa dig med golvvård eller sälja en golvmopp till dig, enligt nedan:


Svenska Kvalitetsstäd AB

Erik Dahlbergsgatan 33

115 32 Stockholm

08-664 18 90