Golvmopp i Tumba

Golvmoppar i Tumba Tillsammans finns det 8 städföretag som städar med hjälp av golvmoppar och städfirmor i Tumba och många av dessa har flera duktiga städare. Ofta är det besvärligt att hitta en riktigt bra golvmopp i Tumba och priserna kan även skilja sig åt.

En klar fördel är om man kan få rekommendationer av någon som tipsar om vilka golvmoppar och städmaskiner som är riktigt bra. Det går också att jämföra golvmopparna via tester på nätet.

Då det i Tumba och i Stockholms län finns många städföretag som erbjuder golvmoppar är det bra att kontakta flera av dem eller kolla på internet gällande pris och typ av städredskap de erbjuder. Innan du kontaktar ett städbolag bör du ha en idé om vad du vill ha för städprylar så att du kan specificera dina önskemål i detalj. Bra information kan du få om golvmoppar genom att kolla webbsidor från olika städleverantörer.


Lättast att komma i kontakt med bra städbolag i Tumba är att välja något av städföretagen nedan som använder golvmoppar eller söka vidare på internet:

Tips på städfirmor i Tumba

Bms Allservice


Hökbursvägen 12
147 42  Tumba

Jim Entreprenad


Rådjursvägen 191
147 34  Tumba

Niks Städ


Harbrovägen 26
147 51  Tumba

Fler golvmoppar i Tumba

Lövholmens Allservice


Rådjursvägen 273
147 34  Tumba

P Tennis & Idrott


Munkhättevägen 61
147 40  Tumba

Jenny B Städservice


Aspenvägen 55
147 44  Tumba

Supreme Cleaning Services Sweden


Vasavägen 23
147 31  Tumba

Ännu mer om golvmoppar i Tumba

Segersjö Bygg och Städ Service


Tallvägen 6
147 31  Tumba


Allt viktigt om golvmoppar

Här kan du hitta massor med infressant fakta och relevant information om golvmoppar och svabbar men även en del kul och lustigt om städmaskiner och robotdammsugare.


Meny - Golvmopp
Till förstasidan på www.golvmopp.seHögst upp på sidan om golvmopparLängst ned på sidan om golvmoppar
SverigeUtomlandsFöretagNyheter