Golvmopp - Aktuell information gällande Golvmopp
Golvmopp i Vällingby

Golvmopp i Vällingby

Totalt i Vällingby finns det 8 städföretag som vet vilken golvmopp som är den bästa och några av dessa rengöringsfirmor säljer också golvmoppar. Ibland är svårt att hitta någon riktigt bra golvmopp i Vällingby och dessutom kan priserna variera. En klar fördel är om man kan få rekommendationer av någon som brukar städa och har erfarenhet av golvmoppar. Information om och betyg på golvmoppar och städfirmor i Vällingby kan du oftast hitta via nätet.

Eftersom det i Stockholms län och i Vällingby finns många som håller på med golvmoppar eller där du kan köpa en golvmopp det vara bra att ringa runt eller kolla upp dem på nätet beträffande pris, om de säljer städutrustning och vilken typ golvmopp de erbjuder. Innan du ringer till en städfirma eller företag som säljer golvmoppar kan det vara bra att vara påläst gällande vilken golvmopp som är den bästa så du vet exakt vad du vill ha för mopp. Viss info får du om golvmoppar genom att kolla webbsidor från företag som arbetar med golvmoppar i Vällingby men det är viktigt att du läser igenom testar av golvmoppar innan du köper en mopp så du slipper de dåliga golvmopparna.
Bäst att komma i kontakt med ett bra städföretag som erbjuder golvvård och kanske säljer golvmoppar i Vällingby är att välja något av städfirmorna nedan eller söka vidare på internet:


Alla som arbetar med golvmoppar i Vällingby

000 FlyttGiganten

Grimstagatan 71

162 57 Vällingby

Fercho´s Service

Gulddragargränd 13

162 58 Vällingby

Sitora Städ AB

Sorterargatan 12

162 50 Vällingby

Priscilla Städservice

Ångermannagatan 174

162 65 Vällingby

Kp Städservice

Inspektorsbacken 6

162 71 Vällingby


Fler golvmoppar i Vällingby

Service Partner i Stockholm AB

Dalkärrsleden 58

162 71 Vällingby

Alltcos AB

Lyckselevägen 48

162 67 Vällingby

08 Städ & Fastighetsservice i Stockholm

Mässingsgränd 26

162 57 Vällingby