Golvmopp - Aktuell information gällande Golvmopp
Golvmopp - Ekebybruk Städ och Lokalservice AB

Golvmopp hos Ekebybruk Städ och Lokalservice AB i Uppsala

I Uppsala finns det 36 städföretag eller affärer som erbjuder bra golvmoppar varav Ekebybruk Städ och Lokalservice AB är en av dem. Både utbud och kvalitén på golvmopparna varierar mycket och därför kan det vara bra att jämföra med flera som säljer golvmoppar i Uppland eller på orter i närheten av Uppsala.


Om du söker upp någon för att skaffa en ny golvmopp är det bra ifall du har en uppfattning om vilken sorts golvmopp som du vill ha och gärna vilken tillverkar av golvmoppen som gör de bästa mopparna. En del info om detta kan du få genom att besöka hemsidorna från olika städföretag och testsidor för golvmoppar. Eftersom det finns flera städfirmor och butiker som säljer golvmoppar på samma ort som Ekebybruk Städ och Lokalservice AB kan de vara bra att jämföra men börja med att höra efter hos Ekebybruk Städ och Lokalservice AB eftersom de har kanske golvmoppen du är ute efter.
Enklast kommer du i kontakt med Ekebybruk Städ och Lokalservice AB, för att se om de kan hjälpa dig med golvvård eller sälja en golvmopp till dig, enligt nedan:


Ekebybruk Städ och Lokalservice AB

Ekeby Bruk 19

752 75 Uppsala

018-52 54 00