Golvmopp - Aktuell information gällande Golvmopp
Golvmopp - Städteknik i Uppland AB

Golvmopp hos Städteknik i Uppland AB i Uppsala

I Uppsala finns det 36 städföretag eller affärer som erbjuder bra golvmoppar varav Städteknik i Uppland AB är en av dem. Både utbud och kvalitén på golvmopparna varierar mycket och därför kan det vara bra att jämföra med flera som säljer golvmoppar i Uppland eller på orter i närheten av Uppsala.


Om du söker upp någon för att skaffa en ny golvmopp är det bra ifall du har en uppfattning om vilken sorts golvmopp som du vill ha och gärna vilken tillverkar av golvmoppen som gör de bästa mopparna. En del info om detta kan du få genom att besöka hemsidorna från olika städföretag och testsidor för golvmoppar. Eftersom det finns flera städfirmor och butiker som säljer golvmoppar på samma ort som Städteknik i Uppland AB kan de vara bra att jämföra men börja med att höra efter hos Städteknik i Uppland AB eftersom de har kanske golvmoppen du är ute efter.
Enklast kommer du i kontakt med Städteknik i Uppland AB, för att se om de kan hjälpa dig med golvvård eller sälja en golvmopp till dig, enligt nedan:


Städteknik i Uppland AB

Apelgatan 19A

754 35 Uppsala

072-006 84 11