Golvmopp - Aktuell information gällande Golvmopp
Golvmopp i Skellefteå

Golvmopp i Skellefteå

Totalt i Skellefteå finns det 11 städföretag som vet vilken golvmopp som är den bästa och några av dessa rengöringsfirmor säljer också golvmoppar. Ibland är svårt att hitta någon riktigt bra golvmopp i Skellefteå och dessutom kan priserna variera. En klar fördel är om man kan få rekommendationer av någon som brukar städa och har erfarenhet av golvmoppar. Information om och betyg på golvmoppar och städfirmor i Skellefteå kan du oftast hitta via nätet.

Eftersom det i Västerbotten och i Skellefteå finns många som håller på med golvmoppar eller där du kan köpa en golvmopp det vara bra att ringa runt eller kolla upp dem på nätet beträffande pris, om de säljer städutrustning och vilken typ golvmopp de erbjuder. Innan du ringer till en städfirma eller företag som säljer golvmoppar kan det vara bra att vara påläst gällande vilken golvmopp som är den bästa så du vet exakt vad du vill ha för mopp. Viss info får du om golvmoppar genom att kolla webbsidor från företag som arbetar med golvmoppar i Skellefteå men det är viktigt att du läser igenom testar av golvmoppar innan du köper en mopp så du slipper de dåliga golvmopparna.
Bäst att komma i kontakt med ett bra städföretag som erbjuder golvvård och kanske säljer golvmoppar i Skellefteå är att välja något av städfirmorna nedan eller söka vidare på internet:


Alla som arbetar med golvmoppar i Skellefteå

Svenska Städkoncept AB

Björkebogatan 28

931 42 Skellefteå

Kontorsvaruhuset

Norra Järnvägsgatan 52

931 37 Skellefteå

Ullas Hemtjänstservice AB

Kågevägen 38

931 38 Skellefteå

Din miljö i Skellefteå

Ragvaldsträsk 20

931 95 Skellefteå

Specialservice AB, Skellefteå

Brogatan 32

931 62 Skellefteå


Fler golvmoppar i Skellefteå

Samhall AB

Servicegatan 1

931 76 Skellefteå

Miljöstäd AB

Nålvägen 3

931 57 Skellefteå

MAiD Hemservice

Verkstadsvägen 12

931 61 Skellefteå

Gunne-Gerds Hemservice AB

Frögatan 108

931 55 Skellefteå

Ullas Hemtjänstservice AB

Kågevägen 38C

931 38 Skellefteå


Tips på städfirmor i Skellefteå

Nolabackens Städ AB

Södra Järnvägsgatan 38

931 32 Skellefteå