Golvmopp - Aktuell information gällande Golvmopp
Golvmopp - Piias Städ och Second Hand

Golvmopp hos Piias Städ och Second Hand i Umeå

I Umeå finns det 22 städföretag eller affärer som erbjuder bra golvmoppar varav Piias Städ och Second Hand är en av dem. Både utbud och kvalitén på golvmopparna varierar mycket och därför kan det vara bra att jämföra med flera som säljer golvmoppar i Västerbotten eller på orter i närheten av Umeå.


Om du söker upp någon för att skaffa en ny golvmopp är det bra ifall du har en uppfattning om vilken sorts golvmopp som du vill ha och gärna vilken tillverkar av golvmoppen som gör de bästa mopparna. En del info om detta kan du få genom att besöka hemsidorna från olika städföretag och testsidor för golvmoppar. Eftersom det finns flera städfirmor och butiker som säljer golvmoppar på samma ort som Piias Städ och Second Hand kan de vara bra att jämföra men börja med att höra efter hos Piias Städ och Second Hand eftersom de har kanske golvmoppen du är ute efter.
Enklast kommer du i kontakt med Piias Städ och Second Hand, för att se om de kan hjälpa dig med golvvård eller sälja en golvmopp till dig, enligt nedan:


Piias Städ och Second Hand

Formvägen 10B

906 21 Umeå

070-589 77 99