Golvmopp - Aktuell information gällande Golvmopp
Golvmopp - Rimab Facility Service AB

Golvmopp hos Rimab Facility Service AB i Umeå

I Umeå finns det 22 städföretag eller affärer som erbjuder bra golvmoppar varav Rimab Facility Service AB är en av dem. Både utbud och kvalitén på golvmopparna varierar mycket och därför kan det vara bra att jämföra med flera som säljer golvmoppar i Västerbotten eller på orter i närheten av Umeå.


Om du söker upp någon för att skaffa en ny golvmopp är det bra ifall du har en uppfattning om vilken sorts golvmopp som du vill ha och gärna vilken tillverkar av golvmoppen som gör de bästa mopparna. En del info om detta kan du få genom att besöka hemsidorna från olika städföretag och testsidor för golvmoppar. Eftersom det finns flera städfirmor och butiker som säljer golvmoppar på samma ort som Rimab Facility Service AB kan de vara bra att jämföra men börja med att höra efter hos Rimab Facility Service AB eftersom de har kanske golvmoppen du är ute efter.
Enklast kommer du i kontakt med Rimab Facility Service AB, för att se om de kan hjälpa dig med golvvård eller sälja en golvmopp till dig, enligt nedan:


Rimab Facility Service AB

Kronoskogsvägen 6

903 61 Umeå

090-317 70