Golvmopp - Aktuell information gällande Golvmopp
Golvmopp - Fönsterputsningen Merkur

Golvmopp hos Fönsterputsningen Merkur i Göteborg

I Göteborg finns det 76 städföretag eller affärer som erbjuder bra golvmoppar varav Fönsterputsningen Merkur är en av dem. Både utbud och kvalitén på golvmopparna varierar mycket och därför kan det vara bra att jämföra med flera som säljer golvmoppar i Västergötland eller på orter i närheten av Göteborg.


Om du söker upp någon för att skaffa en ny golvmopp är det bra ifall du har en uppfattning om vilken sorts golvmopp som du vill ha och gärna vilken tillverkar av golvmoppen som gör de bästa mopparna. En del info om detta kan du få genom att besöka hemsidorna från olika städföretag och testsidor för golvmoppar. Eftersom det finns flera städfirmor och butiker som säljer golvmoppar på samma ort som Fönsterputsningen Merkur kan de vara bra att jämföra men börja med att höra efter hos Fönsterputsningen Merkur eftersom de har kanske golvmoppen du är ute efter.
Enklast kommer du i kontakt med Fönsterputsningen Merkur, för att se om de kan hjälpa dig med golvvård eller sälja en golvmopp till dig, enligt nedan:


Fönsterputsningen Merkur

Hisingsgatan 12

417 03 Göteborg

031-23 36 70