Golvmopp - Aktuell information gällande Golvmopp
Golvmopp - Städcentralen Träffpunkten AB

Golvmopp hos Städcentralen Träffpunkten AB i Göteborg

I Göteborg finns det 76 städföretag eller affärer som erbjuder bra golvmoppar varav Städcentralen Träffpunkten AB är en av dem. Både utbud och kvalitén på golvmopparna varierar mycket och därför kan det vara bra att jämföra med flera som säljer golvmoppar i Västergötland eller på orter i närheten av Göteborg.


Om du söker upp någon för att skaffa en ny golvmopp är det bra ifall du har en uppfattning om vilken sorts golvmopp som du vill ha och gärna vilken tillverkar av golvmoppen som gör de bästa mopparna. En del info om detta kan du få genom att besöka hemsidorna från olika städföretag och testsidor för golvmoppar. Eftersom det finns flera städfirmor och butiker som säljer golvmoppar på samma ort som Städcentralen Träffpunkten AB kan de vara bra att jämföra men börja med att höra efter hos Städcentralen Träffpunkten AB eftersom de har kanske golvmoppen du är ute efter.
Enklast kommer du i kontakt med Städcentralen Träffpunkten AB, för att se om de kan hjälpa dig med golvvård eller sälja en golvmopp till dig, enligt nedan:


Städcentralen Träffpunkten AB

Kobbarnas Väg 1D

416 64 Göteborg

031-12 89 60