Golvmopp - Aktuell information gällande Golvmopp
Golvmopp i Mölndal

Golvmopp i Mölndal

Totalt i Mölndal finns det 8 städföretag som vet vilken golvmopp som är den bästa och några av dessa rengöringsfirmor säljer också golvmoppar. Ibland är svårt att hitta någon riktigt bra golvmopp i Mölndal och dessutom kan priserna variera. En klar fördel är om man kan få rekommendationer av någon som brukar städa och har erfarenhet av golvmoppar. Information om och betyg på golvmoppar och städfirmor i Mölndal kan du oftast hitta via nätet.

Eftersom det i Västergötland och i Mölndal finns många som håller på med golvmoppar eller där du kan köpa en golvmopp det vara bra att ringa runt eller kolla upp dem på nätet beträffande pris, om de säljer städutrustning och vilken typ golvmopp de erbjuder. Innan du ringer till en städfirma eller företag som säljer golvmoppar kan det vara bra att vara påläst gällande vilken golvmopp som är den bästa så du vet exakt vad du vill ha för mopp. Viss info får du om golvmoppar genom att kolla webbsidor från företag som arbetar med golvmoppar i Mölndal men det är viktigt att du läser igenom testar av golvmoppar innan du köper en mopp så du slipper de dåliga golvmopparna.
Bäst att komma i kontakt med ett bra städföretag som erbjuder golvvård och kanske säljer golvmoppar i Mölndal är att välja något av städfirmorna nedan eller söka vidare på internet:


Alla som arbetar med golvmoppar i Mölndal

Kuststäd AB

Flöjelbergsgatan 12

431 37 Mölndal

Beck Städservice i Göteborg AB

Bäckstensgatan 11E

431 49 Mölndal

Rent & Fint i Västsverige AB

Göteborgsvägen 89

431 30 Mölndal

Naturstäd i Mölndal AB

Flöjelbergsgatan 8

431 37 Mölndal

C C Städ och Fastighetsservice KB

Göteborgsvägen 97

431 37 Mölndal


Fler golvmoppar i Mölndal

Nilfisk-ALTO Sverige AB

Taljegårdsgatan 4

431 53 Mölndal

Pro Assistans Sverige AB

Sörgärdesgatan 1

431 37 Mölndal

HomeMaid AB

Krokslätts Parkgata 4

431 68 Mölndal