Golvmopp - Aktuell information gällande Golvmopp
Golvmopp - Städpojkarna Väst AB

Golvmopp hos Städpojkarna Väst AB i Västra Frölunda

I Västra Frölunda finns det 21 städföretag eller affärer som erbjuder bra golvmoppar varav Städpojkarna Väst AB är en av dem. Både utbud och kvalitén på golvmopparna varierar mycket och därför kan det vara bra att jämföra med flera som säljer golvmoppar i Västergötland eller på orter i närheten av Västra Frölunda.


Om du söker upp någon för att skaffa en ny golvmopp är det bra ifall du har en uppfattning om vilken sorts golvmopp som du vill ha och gärna vilken tillverkar av golvmoppen som gör de bästa mopparna. En del info om detta kan du få genom att besöka hemsidorna från olika städföretag och testsidor för golvmoppar. Eftersom det finns flera städfirmor och butiker som säljer golvmoppar på samma ort som Städpojkarna Väst AB kan de vara bra att jämföra men börja med att höra efter hos Städpojkarna Väst AB eftersom de har kanske golvmoppen du är ute efter.
Enklast kommer du i kontakt med Städpojkarna Väst AB, för att se om de kan hjälpa dig med golvvård eller sälja en golvmopp till dig, enligt nedan:


Städpojkarna Väst AB

Grimmeredsvägen 26

426 69 Västra Frölunda

031-19 01 90