Golvmopp i Härnösand

Golvmoppar i Härnösand Tillsammans finns det 4 städföretag som städar med hjälp av golvmoppar och städfirmor i Härnösand och många av dessa har flera duktiga städare. Ofta är det besvärligt att hitta en riktigt bra golvmopp i Härnösand och priserna kan även skilja sig åt.

En klar fördel är om man kan få rekommendationer av någon som tipsar om vilka golvmoppar och städmaskiner som är riktigt bra. Det går också att jämföra golvmopparna via tester på nätet.

Då det i Härnösand och i Västernorrlands län finns många städföretag som erbjuder golvmoppar är det bra att kontakta flera av dem eller kolla på internet gällande pris och typ av städredskap de erbjuder. Innan du kontaktar ett städbolag bör du ha en idé om vad du vill ha för städprylar så att du kan specificera dina önskemål i detalj. Bra information kan du få om golvmoppar genom att kolla webbsidor från olika städleverantörer.


Lättast att komma i kontakt med bra städbolag i Härnösand är att välja något av städföretagen nedan som använder golvmoppar eller söka vidare på internet:

Tips på städfirmor i Härnösand

Rik Hemtjänst


Backgränd 12
871 32  Härnösand

Modern Omsorg Elle


Nybrogatan 10
871 31  Härnösand

RENTAV Städ och Miljövård


Storgatan 14
871 31  Härnösand

Fler golvmoppar i Härnösand

Öbacka Fönsterputs


Roslingsvägen 21
871 40  Härnösand


Allt viktigt om golvmoppar

Här kan du hitta massor med infressant fakta och relevant information om golvmoppar och svabbar men även en del kul och lustigt om städmaskiner och robotdammsugare.


Meny - Golvmopp
Till förstasidan på www.golvmopp.seHögst upp på sidan om golvmopparLängst ned på sidan om golvmoppar
SverigeUtomlandsFöretagNyheter