Golvmoppar hos Jessans Clean Service

Golvmopp hos Jessans Clean Service i Junsele Jessans Clean Service är den enda som städar med golvmoppar i Junsele. Både pris och utbud av moppar och svabbar kan variera mellan företagen som säljer städredskap kan det vara bra att kolla med andra som håller på med städning från orter i Västernorrland som är i närheten av Junsele.

Då priset på städjobb och nästan alltid är lägre på mindre orter så bör du jämföra priset för städtjänster från en mindre ort liknande Junsele. Eftersom det inte finns så många som arbetar med golvmoppar på samma ort som Jessans Clean Service så kan det vara lönsamt att be någon annan städfirma från en annan ort komma med anbud på samma städjobb men kolla alltid med Jessans Clean Service först.


Enklast kan du komma i kontakt med Jessans Clean Service som städa med hjälp av golvmoppar och städmaskiner enligt nedan:


Jessans Clean Service


Tarasjöberg 102
880 37   Junsele
070-394 46 27


Allt viktigt om golvmoppar

Här kan du hitta massor med infressant fakta och relevant information om golvmoppar och svabbar men även en del kul och lustigt om städmaskiner och robotdammsugare.


Meny - Golvmopp
Till förstasidan på www.golvmopp.seHögst upp på sidan om golvmopparLängst ned på sidan om golvmoppar
SverigeUtomlandsFöretagNyheter