Golvmopp i Mölndal

Golvmoppar i Mölndal Tillsammans finns det 7 städföretag som städar med hjälp av golvmoppar och städfirmor i Mölndal och många av dessa har flera duktiga städare. Ofta är det besvärligt att hitta en riktigt bra golvmopp i Mölndal och priserna kan även skilja sig åt.

En klar fördel är om man kan få rekommendationer av någon som tipsar om vilka golvmoppar och städmaskiner som är riktigt bra. Det går också att jämföra golvmopparna via tester på nätet.

Då det i Mölndal och i Västra Götalands län finns många städföretag som erbjuder golvmoppar är det bra att kontakta flera av dem eller kolla på internet gällande pris och typ av städredskap de erbjuder. Innan du kontaktar ett städbolag bör du ha en idé om vad du vill ha för städprylar så att du kan specificera dina önskemål i detalj. Bra information kan du få om golvmoppar genom att kolla webbsidor från olika städleverantörer.


Lättast att komma i kontakt med bra städbolag i Mölndal är att välja något av städföretagen nedan som använder golvmoppar eller söka vidare på internet:

Tips på städfirmor i Mölndal

Neergaards Miljö


Gärdegatan 2 E
431 67  Mölndal

Beck Städservice i Göteborg


Bäckstensgatan 11 E
431 49  Mölndal

HomeMaid


Krokslätts Parkgata 4
431 68  Mölndal

Fler golvmoppar i Mölndal

Flyttstäd


Göteborgsvägen 25
431 30  Mölndal

Rfs Privat & Offentlig Miljö


Bäckstensgatan 9
431 49  Mölndal

Rica Competence


Rävekärrsgatan 49
431 33  Mölndal

Hope & Laila Service


Åbäcksgatan 6
431 67  Mölndal


Allt viktigt om golvmoppar

Här kan du hitta massor med infressant fakta och relevant information om golvmoppar och svabbar men även en del kul och lustigt om städmaskiner och robotdammsugare.


Meny - Golvmopp
Till förstasidan på www.golvmopp.seHögst upp på sidan om golvmopparLängst ned på sidan om golvmoppar
SverigeUtomlandsFöretagNyheter