Golvmopp i Trollhättan

Golvmoppar i Trollhättan Tillsammans finns det 5 städföretag som städar med hjälp av golvmoppar och städfirmor i Trollhättan och många av dessa har flera duktiga städare. Ofta är det besvärligt att hitta en riktigt bra golvmopp i Trollhättan och priserna kan även skilja sig åt.

En klar fördel är om man kan få rekommendationer av någon som tipsar om vilka golvmoppar och städmaskiner som är riktigt bra. Det går också att jämföra golvmopparna via tester på nätet.

Då det i Trollhättan och i Västra Götalands län finns många städföretag som erbjuder golvmoppar är det bra att kontakta flera av dem eller kolla på internet gällande pris och typ av städredskap de erbjuder. Innan du kontaktar ett städbolag bör du ha en idé om vad du vill ha för städprylar så att du kan specificera dina önskemål i detalj. Bra information kan du få om golvmoppar genom att kolla webbsidor från olika städleverantörer.


Lättast att komma i kontakt med bra städbolag i Trollhättan är att välja något av städföretagen nedan som använder golvmoppar eller söka vidare på internet:

Tips på städfirmor i Trollhättan

Micalin Städ


Slåttervägen 50
461 61  Trollhättan

ISS Facility Services


Grafitvägen 13
461 38  Trollhättan

de Trei Group


Box 6042
461 06  Trollhättan

Fler golvmoppar i Trollhättan

Hemsamariten


Hovslagaregatan 28
461 62  Trollhättan

DTG städ


Grafitvägen 23 A
461 38  Trollhättan


Allt viktigt om golvmoppar

Här kan du hitta massor med infressant fakta och relevant information om golvmoppar och svabbar men även en del kul och lustigt om städmaskiner och robotdammsugare.


Meny - Golvmopp
Till förstasidan på www.golvmopp.seHögst upp på sidan om golvmopparLängst ned på sidan om golvmoppar
SverigeUtomlandsFöretagNyheter