Hitta rätt golvmopp bland de 44 bästa golvmopparna

Här kan du få all fakta om de 44 bästa golvmopparna från 12 olika mopptillverkare och 9 svenska leverantörer av golvmoppar. Dessutom kan du hitta tips på de bästa golvmopparna oavsett om vilket typ av golvmopp, svabb eller ångtvätt du letar efter. Det finns även information om golvmopparnas, bredd, vikt, eventuella batteritider och dylikt.

Denna webbsida om golvmoppar är Sverige mest kompletta sida om mopparna där alla fakta finns om alla moppar som är bra. Vi säljer inga golvmoppar och är en helt oberoende sida om golvmoppar som finns till för att hjälpa dig att hitta rätt mopp. Du kan även hitta alla bra tester, både svenska och utländska, av golvmoppar, allt för du ska hitta rätt golvmopp snabby och bekvämt.

Tillverkare av golvmoppar som finns i Sverige

Här hittar du alla bra typer av golvmoppar som finns i Sverige från de ledande tillverkarna och leverantörerna av moppar.

Typer av golvmoppar

Det finns flera olika typer av städmaskiner och moppar som klassas som golvmoppar.

MopptypInformation
Batteridriven moppEn batteridriven mopp har ett inbyggt litiumjon-batteri och en vattenbehållare som släpper ut lite vatten framför sig, moppar golvet och suger upp vattnet igen. De batteridrivna mopparna av smidiga att moppa mindre ytor med och resultatet blir riktigt bra.
Eldriven moppEn eldriven mopp kopplas till eluttaget och har en vattenbehållare som sprider ut vatten i samband med moppning. Moppen roterar seden den yta fuktiga ytan och suger upp överblivet vatten.
GolvmoppDen klassiska golvmoppen kan antingen användas för torrmoppning eller fuktas den för när man ska våtmoppa golvet. Denna typ av golvmopp är den allra vanligaste och billigaste moppen.
MopprobotEn mopprobot är den mest bekväma moppen som ni kan ha i hemmet. Släpp ut den på golven om moppen börjar helt självständigt att moppa golvet. Många av mopprobotarna har även en behållare med vatten så att de kan våttorka golvet.
SpraymoppSpraymoppen är en utvekling av den klassiska golvmoppen genom att den har en sprayflaska kopplad till moppen så att du lätt ska kunna fukta hårt smutsade områden.
ÅngmoppEn ångmopp använder sig av ånga för att lösa upp fläckar och rengöra golvet perfekt. Ångmoppen ger det bästa och renaste resultatet av alla moppar och dessutom finns det ångmoppar som kan användas till mer än att moppa golvet.

Köp din nya golvmopp hos

Fler bra golvmoppar


Allt viktigt om golvmoppar

Här kan du hitta massor med intressant fakta och relevant information om golvmoppar och svabbar men även en del kul och lustigt om städmaskiner och robotdammsugare.


Tillverkare av golvmoppar

Här kan du hitta de bästa tillverkarna av golvmoppar