Elsparkcykel, Elkickbike, Elscooter eller Elspark

Elsparkcykel, Elkickbike, Elscooter eller Elspark

Elsparkcykeln har många namn som t.ex. Elkickbike, Elscooter eller Elspark eftersom kärt barn har många namn. Allt fler börjar hyra eller köpa en elspark eftersom det är ett snabbt, miljövänligt, billigt och bekvämt sätt att ta sig fram.

Den smidigaste elscootern är elsparken som de ibland kallas men elsparkcykeln som den egentligen ska benämnas. Detta är en vanlig sparkcykel som fått en elmotor, ett batteripacket, och ett gashandtag.

Att åka snabbt, smidigt och miljövänligt är allas önskan och därför har elsparkcyklarna har allt mer populära transportfordon. På den svenska marknaden finns det många aktörer såsom Voi (US), Lime (US), Tier (DE), Circ, Moow (SE), Glyde, Ayo, Aimo och Ozon Rides.

Priset för att hyra en elsparkcykel är inte så hög, ca 5-10 kr i startkostnad och därefter kostar det 1-2 kr/min när du åker.

TillverkareModellHöjd
Watt
Bredd
Volt
Batterityp
Wh
Vikt
kg
Däck
tum
Pris
kr
Mer om

Välj rätt elspark

Det finns väldigt många olika elsparkar på den svenska marknaden och många av elsparkarna är dåliga. Här får du tips på den bästa elsparken i Sverige och vad som är viktigt att veta när man väljer elspark.

Räckvidd och batterikapacitet tycker många är det viktigaste men du ska också välja en elspark med så stora hjul som möjligt eftersom detta påverkar säkerheten mycket. Om du köper en elspark från någon av de mer kända tillverkarna av elsparkar så är chansen mycket större att du får en bra elspark. Om du däremot bara beställer en elspark utifrån priset är risken mycket stor att elsparken går sönder går inom ett kvartal.

Bäst elspark på marknaden

Det finns 0 mycket bra elsparkar att välja på i Sverige. Nedan kan du hitta de bästa elsparkarna som du både bör provköra och undersök pris för:


Allt viktigt om golvmoppar

Här kan du hitta massor med infressant fakta och relevant information om golvmoppar och svabbar men även en del kul och lustigt om städmaskiner och robotdammsugare.


Meny - Golvmopp
Till förstasidan på www.golvmopp.seHögst upp på sidan om golvmopparLängst ned på sidan om golvmoppar
SverigeUtomlandsFöretagNyheter